Handla online bossesmattor.se

   
Vår facebook sida med lite filmer och annat...
info@bossesmattor.se joacim@bossesmattor.se
042-214150
042-214415
Startsida Tips & Råd Service Kontakt Om oss

Handla mattor online

Beställning
Vill du beställa mattor skickar du ett mail till någon av våra butiker. info@bossesmattor.se eller joacim@bossesmattor.se Det går även bra att ringa oss på 042-214415 eller 042-214150.

Vi bekräftar din beställning med pris, leveranstid och fraktkostnad innan vi skickar varorna.
Bosses mattor har valt att i dagsläget inte ha en klassisk E-Handels shop. Detta pga att varorna vi säljer är av den karaktären att det kräver en nära kontakt med våra kunder. Ett mail eller ett telefonsamtal till oss ger våra säljare större möjligheter att förklara hur produkten ser ut, svara på frågor angående kvalitet osv. En klar fördel med detta är att du slipper registrera dig på sidan.

 

Betalning
Fakturering efter sedvanlig kreditprövning.

Privatpersoner 10 dagar.

Företag 30 dagar.

 

Frakt
Vi använder oss av Schenker för frakt av våra mattor. Vilket innebär att du får mattan levererad hem till din adress efter avisering. Eller hämtas paketet ut på närmsta utlämmningsställe.

Information som vi behöver vid beställning. Namn, adress, och telefonnummer så att transportören kan ta kontakt med er innan varan körs ut. Det går även att få varor levererade kvällstid vissa dagar i veckan.


Fraktkostnaden är 300:- inom Sverige (Max 1,4 meter lång och högst 30 kg.)

Vid köp av större gods typ heltäck, trägolv och dylikt ring eller maila oss för exakt prisuppgift. När vi får en förfrågan på tex en 400x400 heltäckningsmatta till Bromma ringer vi och kollar priset med fraktbolaget. Allt för du inte ska få betala för mycket !

 

Leveranstid
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning.

 

Retur eller byte av mattor
Om du av någon anledning skulle vilja byta eller returnera varan får du själv betala returfrakten plus frakt tillbaka. Skulle mattan vara skadad eller felaktig står Bosses mattor AB för frakten!

 

Priser

Alla priser på vår hemsida är angivna inkl moms.

 

Övrigt

Vi skickar också prover till er utan kostnad så långt det är möjligt. Detta gäller då främst våra mattor som finns på metervara. Avpassade mattor kan vi inte skicka prover på.

Ingen information om kunden sparas eller lämnas ut. Nyhets brev, eller dylikt via mail kommer aldrig att skickas ut från oss!

Vid andra frågor eller oklarheter ring oss gärna! Vi har två butiker i Helsingborg.

Det går bra att ringa, maila, eller faxa, till bägge butikerna.