BOSSES MATTOR AB      INSPIRATION FÖR DITT HEM

Bosses mattor AB med över 25-års erfarenhet i branschen har idag två av Sveriges största butiker med mattor och golv! Under årens lopp har ett sortiment växt fram som knockar de flesta av våra konkurrenter. Våra inköpare jobbar heltid på att hitta nya mönster, färger och designer som passar till absolut senaste trender och möbeltyg. Med en personal som jobbat största delen av sina vuxna liv med mattor har vi alltid arbetat nära våra kunder, vilket innebär att vi fått omfattande kunskaper om era behov och kvalitetskrav, Idag pryder våra mattor och golv människors hem inte bara i södra Sverige utan i hela Norden. >> Läs mer

Bosses mattor AB startade på Ängelholmsvägen 10 i Helsingborg 1981. Där vi fortfarande ligger kvar i samma lokaler. 1988 öppnades vår andra butik i Helsingborg på Landskronavägen 14. Båda butikerna har i princip samma sortiment av mattor och golv. Vi är sex stycken anställda i bägge butikerna, plus golvläggare och omsätter tillsammans ca 20miljoner.

Vid milleniumskiftet smög vi igång en hemsida som idag har blivit en butik i butiken. Vi säljer idag mattor till privatpersoner och företag över hela Sverige. Vi tar tillfället i akt att här tacka alla våra kunder som har handlat hos oss genom åren... och önskar alla nya kunder välkomna!

info@bossesmattor.se joacim@bossesmattor.se
042-214150
042-214415
Om oss bossesmattor.se
Startsida Tips & Råd Service Kontakt Om oss

om oss   
Vår facebook sida med lite filmer och annat...

Bosses mattor AB

Ängelholmsvägen 10

25442 Helsingborg

Org-nr 556221 7280